Vakantiehuizen La-Bastide

Naast het vrijstaande vakantiehuis in de Auvergne verhuren wij tevens onze acht vakantiehuizen op La-Bastide. Een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein gelegen in de Haute Vienne, dat onderdeel is van de Nouvelle-Aquitaine.

U heeft de keuze uit een 8-tal vakantiehuizen  (voor minimaal 2 personen en maximaal 10 personen). U kunt kiezen voor een vrijstaand vakantiehuis of een geschakeld, allen in de authentieke stijl van de Limousin.

De prijzen beginnen vanaf  450,00 euro p/wk . Ook hier bestaat net als bij het huis Auvergne de mogelijkheid om in het voor en naseizoen de huizen vanaf minimaal 3 dagen te huren.

Hieronder een kleine impressie van La-Bastide waar zich ook 2 zwembaden bevinden en mogelijkheid tot table d’hotes.

Vakantiehuis 'Haute Vienne' (4-5 persoons)

"Haute Vienne" is een semi vrijstaand vakantiehuis voorzien van alle comfort en gezelligheid. Geschikt voor 4/5 personen. Het heeft een gezellige woonkamer met open keuken en 2 zeer ruime slaapkamers. Het is geheel gelijkvloers. Vanuit uw keukenraam kijkt u uit op het kasteel van Coussac-Bonneval.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Haute Vienne' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Dordogne' (2-4 persoons)

"Dordogne" is het 2-4 persoons semi vrijstaande vakantiehuis. Het vakantie huis is het souterrain van het huis "Haute-Vienne". Op uw zeer ruime, 80 m2 privé terras (afgezet), kunt u genieten van uw vakantie op La-bastide.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Dordogne' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Provence' (10 persoons)

"Provence" is het ruimste vakantiehuis op La-Bastide geschikt voor 10 personen. Het vakantiehuis is 180 m2 groot. Provence is vrijstaand, bestaat uit twee verdiepingen, heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers. Een schitterend huis voor je gezin, familie of vrienden. Vanaf uw terras kijkt u op de weilanden en het kasteel van Coussac-Bonneval.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Provence' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Limousin' (6-8 persoons)

"Limousin" het 8 persoons hoekhuis op La-Bastide. Een comfortabel en gezellig vakantiehuis. Het bestaat uit 2 verdiepingen. Beneden wonen en boven beschikt u over een 3-tal ruime slaapkamers, toilet en badkamer met aparte douche en bad.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Limousin' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Bourgogne' (6 persoons)

"Bourgogne" is het 6 persoons vakantiehuis en ligt in het midden van de geschakelde huizen. Dit huis beschikt net als alle andere huizen over een privé terras aan de achterzijde. Een comfortabel en ruim vakantiehuis bestaande uit 2 verdiepingen. Een kookeiland als keuken en drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Bourgogne' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Loire' (4-5 persoons)

"Loire" tevens een gezellig en comfortabel vakantiehuis met voldoende privacy. Beneden het woongedeelte en de keuken om te koken. Boven twee ruime slaapkamers, de badkamer met ligbad en aparte douche. Het huis is geschikt voor 4 personen en beschikt over een privé terras aan de achterzijde.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Loire' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Bretagne' (4 persoons)

"Bretagne" net als "Limousin" een hoekhuis alleen nu geschikt voor 4 personen. Een gezellig en comfortabel vakantiehuis. Beneden de gezellige keuken met kleine bar (werk eiland) om lekker te kokkerellen. U beschikt over 2 ruime slaapkamers, toilet en badkamer op de eerste verdieping.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Bretagne' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vakantiehuis 'Normandië' (4-5 persoons)

'Normandie" is net als "Loire" een gezellig vakantiehuis, met op de begane grond de sfeervol ingerichte living, met open keuken voorzien van oa. vaatwasmachine en combi oven. Twee ruime slaapkamers, de badkamer met ligbad en aparte douche. Aan de achterzijde beschikt u over een privé terras van 20 m2.

Meer informatie vindt over vakantiehuis 'Normandië' vindt u op: www.la-bastide.nl

Vragen, contact en meer informatie?

Adres
Vakantiehuis Auvergne
Place du Pont
63790 Murol

Contact
Eugen and Patricia de Jong
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Haute Vienne, France
Phone 0033 (0) 555 755 568
Mobile 0033 (0) 610 093 019
e-mail info@vakantiehuisauvergnefrankrijk.nl

Online reserveren

Is de week dat u op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheids kalender en u kunt gelijk online reserveren. Wij proberen binnen 24 de reservering te bevestigen dan wel u vraag te beantwoorden. In het voor- en naseizoen kunt u al met een minimum van 3 nachten (vanaf 90.- euro) reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Murol voor vandaag zijn.

Wilt u de meerdaagse vooruitzichten?

Facebook

De facebook pagina’s Vakantiehuis-Auvergne-Frankrijk-in-Murol en vakantiehuizen Frankrijk geeft je informatie en reviews over het vakantiehuis Auvergne en de vakantiehuizen op La-Bastide.

Like onze pagina’s en maak kans op een gratis verblijf in één van onze vakantiehuizen.

Pinterest

Je kan alle foto's van onze website pinnen met Pinterest!

Gratis WIFI

Zowel in het huis als buiten op het terras beschikt u over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben wij soms een last-minute prijs. Wilt u snel op vakantie. Kijk of vakantiehuis Auvergne nog vrij is.