De omgeving Auvergne

Het pittoreske vakantiehuis Auvergne, is gelegen midden in het dorspcentrum van Murol in de Puy de Dome. Een schitterende omgeving waar van alles te beleven is en waar u in alle jaargetijden vakantie kunt vieren.

Murol in de Puy-de-Dome

Murol is gelegen in de Puy-de-Dome en staat bekend om zijn schitterende natuur en vele mogelijkheden. Murol telt 556 inwoners ligt op ongeveer 785 meter hoogte. In het dorp bevinden zich een bakker, slager, verschillende supermarkten, restaurants en de gezelligheid van een authentiek Frans dorp. Alles is op loopafstand van vakantiehuis Auvergne te bereiken.

Het omliggende landschap bestaat uit heuvellandschappen, bossen en het vulkanische gebied. 80 slapende vulkanen op een gebied van 40 km. Tevens bevinden zich hier schitterende meren als “lac de Guéry”, “lac Servière” en “lac Pavin” waar je heerlijk omheen kunt wandelen en natuurlijk het meer “lac Chambon” om te zwemmen, dat 3 minuten rijden is vanaf het vakantiehuis Auvergne.

Het is een mooie wisselende natuur met schone lucht. Zeker ook geschikt voor wandelaars fietsers en motorrijders. Een ideaal vakantiehuis voor jong en oud in elk jaargetijde: het voorjaar met de schitterende bloemen, zomers de heerlijke temperaturen, herfst met de schitterende kleuren en in de winter sneeuw en de heerlijk droge koude lucht.

In de directe omgeving is ongelofelijk veel te beleven. Al aan de overkant van uw huis begint een schitterende wandeling door het park Prelong of naar het kasteel van Murol nog geen 800 meter van het vakantiehuisje.

Links bij omgeving in de Auvergne

Vragen, contact en meer informatie?

Adres
Vakantiehuis Auvergne
Place du Pont
63790 Murol

Contact
Eugen and Patricia de Jong
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Haute Vienne, France
Phone 0033 (0) 555 755 568
Mobile 0033 (0) 610 093 019
e-mail info@vakantiehuisauvergnefrankrijk.nl

Vakantiehuizen

Zoekt je een rustiek vakantiehuis in Murol in de kindvriendelijke omgeving van de Auvergne of op het kleinschalig vakantiedomein in de Haute Vienne, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheids kalender en je kunt gelijk online reserveren. In het voor- en naseizoen kun je al voor een minimum van 3 nachten (vanaf 90,- euro) reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Murol voor vandaag zijn.

Wilt u de meerdaagse vooruitzichten?

Facebook

De facebook pagina’s Vakantiehuis-Auvergne-Frankrijk-in-Murol en vakantiehuizen Frankrijk geeft je informatie en reviews over het vakantiehuis Auvergne en de vakantiehuizen op La-Bastide.

Like onze pagina’s en maak kans op een gratis verblijf in één van onze vakantiehuizen.

Pinterest

Je kan alle foto's van onze website pinnen met Pinterest!

Gratis WIFI

Zowel in het huis als buiten op het terras beschikt u over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben wij soms een last-minute prijs. Wilt u snel op vakantie. Kijk of vakantiehuis Auvergne nog vrij is.